Sunday, May 6, 2012

Az érintés ereje. 2 rész


Az érintés ereje. 2 rész


Harlow kisérletéből is következtethetünk, - ha magunktól még nem jöttünk volna rá - hogy az emberi energia-mező, a szeretet és a szexualitás között összefüggés van.
Véleményem szerint "szex-drive"-unkat szexuális hajtóerőnket genetikus tényezők és fizikai-lelki állapotunk mellett a napfényből kapjuk. A napfényben energia plusz információ érkezik hozzánk, melyeket a sejtek szintjén fogadunk.
A szeretkezés az eggyéolvadásnak a fizikai szinten elérhető legteljesebb formája, amelynek során potenciálisan hatalmas energiák szabadulnak fel, melyet az emberek esetleg egyszer megtanulhatnak felhasználni - ezért korlátozza a nemek kapcsolatát oly nagy vehemenciával minden szervezett vallás. A Tantra nagyrészt elfeledett/eltiport/ félremagyarázott művészete, vagy ha úgy tetszik tudománya foglalkozik e témával már legalább 4000 éve.
A szeretet mindig örömszerzésben nyilvanul meg. Akit szeretünk, azt boldoggá akarjuk tenni annak "keressük a kedvét", A valódi szeretkezést is az különbözteti meg a csak biológiai "aktustól" hogy a partnerek kölcsönösen örömet igyekeznek szerezni egymásnak. Lényegtelen, hogy a szeretők házastarsak-e vagy csak az imént találkoztak, nem fontos hogy milyen neműek; hetero- homo- bi- vagy autoszexualisak. Az örömszerzés vágya az egyetlen lényeges tényező az energia szempontjából.

No comments:

Post a Comment