Monday, May 7, 2012

A Wilhelm Reich által készített orgon-akkumulátor

 Napfényes időben, néhányan ha az égre nézünk, ott apró fénypontokat figyelhetünk meg, hasonlóakat, mint a tábortűzből kipattanó szikrák szalonnasütéskor. A fénypontok kavargó, spirálszerű mozgása valamiképpen egymással összehangolt rendezett benyomást kelt; mintha valamiféle "táncot" figyelnénk. Gyerekkorunkban, ha szüleinktől kérdeztük, mi ez többnyire az volt a válasz: nincs ott semmi, csak a szemed káprázik. Én magam is tanúsíthatom hogy a pontok ott vannak, számtalanszor láttam őket.
Reich szerint ezek a részecskék orgonok. 
Kisérletei során arra a megállapításra jutott, hogy az orgonok nemcsak a szabad térben, hanem  minden szerves anyagban is jelen vannak. A szerves anyagok továbbá vonzzák és megkötik ezt az energiát, mig a fémek vonzzák de áteresztik.
Az általa készített orgon akkumulátor célja volt összegyűjteni ezt az energiát kisérletek és később gyógyítás céljából.




 Az akkumulátor külső borítása valamilyen szerves anyag, pl fa. Belseje fém. A külső magához vonzza, a belső továbbitja az energiát a készülék belseje felé, ahol ez összegyűlik, és -Reich kisérletei szerint - kimutatható hőmérséklet növekedést okoz.
Magunk is készíthetünk ilyen akkumulátort egy kartondoboz vagy faláda, alufólia és némi papir-forgács segitségével. Ajánlatos több réteget alkalmazni, hogy a hatásfokot növeljük.( Reich készüléke kb 20 rétegből állt.) A dobozon egy nyilást vágunk, amelyen beteg, vagy fájó testrészünket tesszük a dobozba.
(Forrás: Wilhelm Reich: The Cancer Biopathy Volume 2. The Discovery of the Orgone.)

No comments:

Post a Comment